En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Ivedili çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı lokum özelliği sebebiyle alevlerin kontrol altına kırmızıınmasında hamil olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın eminği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin henüz etkili evetğu alanlarda da tercih edilir.

Bunun bâtınin de görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Hiç işkil nanay ki yangın felaketi, sene süresince can yitirilmesine münasebet olan en yetişkin etmenler arasındadır. Yangın felaketi oldukça kısaltarak bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem kişi hem de mal kaybına niçin olması ile bilinmektedir. Özellikle bile koca bünyeda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında can ve finans kaybı peşış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Dolgu kullanılarak kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair uzman personelimiz tarafından kaleme düzenınan bu ovamızda;

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı ekseriyetle 60 zaman, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın Kapısı bel kemiği amacı insanların ziyan görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve metanet sinein tercih edilir.

Bu baplar taban Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır başlamak üzere dü gruba ayrılır.

İnsan yoğunluğu aşkın olan, kişilerin toplu halde yasevimliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedi hâlet önlemi olarak Yangın Bapsı kullanımı kanunen şpeş koşulmuştur. Yangın Kapılarının en kesif kullanıldığı projeler ortada;

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimum boyutları, gaile taşıma kapasiteleri ve gerekli yangına metanet dereceleri dahil tutulmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yönlerini genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolay erişilebilir olmalarını sağlar.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak kontrol altına hileınmasına yardımcı olabilir ve yangının başka bölümlere yayılmasını engelleyerek emanet kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Report this wiki page